Get Adobe Flash player

Pārklājums riepām

texo nano pārklājums riepām

Veicot automašīnu, motociklu vai divriteņu apkopi un mazgāšanu, dažkārt tiek aizmirsts par šo transporta līdzekļu riepu tīrību. Citkārt tas liekas nesvarīgi vai pārāk apgrūtinoši, bet gadās, ka riepas jau ir zaudējušas sākotnējo melno toni un tādēļ to kopšana šķiet nevajadzīga! Taču netīras un nobružātas riepas var sabojāt ikviena – pat paša modernākā un koptākā transporta līdzekļa izskatu. Piedāvājam Jums šīs problēmas risinājumu!

texo nano pārklājums riepām ideāli piemērots visu veidu riepām – gan automašīnu, gan motociklu, gan arī divriteņu riepām! Tas uz ilgu laiku saglabās jebkuru jaunu riepu melno toni, kā arī atjaunos to jau lietotām riepām. Pārklājums rūpēsies par riepu tīrību, jo tas nodrošinās ūdens, eļļainu šķidrumu, netīrumu un dubļu atgrūšanas efektu pat vairāku mēnešu garumā! Apstrādāto virsmu tīrīšanai tagad pietiks ar tīru ūdeni, nebūs nepieciešami nekādi ķīmiski mazgāšanas/tīrīšanas līdzekļi! Efektam mazinoties, var veikt atkārtotu apstrādi, kas identiska pirmajai.

  1. Pirms pārklājuma uzklāšanas virsmai jābūt tīrai, sausai un attaukotai. Nomazgāt virsmu un ļaut tai nožūt.
  2. Pirms lietošanas flakonu sakratīt.
  3. Uzsmidzināt pārklājumu virsmai un rūpīgi iestrādāt ar drānu vai birsti. Ļaut virsmai pilnībā nožūt!
  4. Nemazgāt virsmu, nepieskarties tai un nelietot ķīmiskus līdzekļus vismaz 30 minūtes (vēlams – 60 min.) pēc virsmas apstrādes!

 

Veicot apstrādi, rekomendējam izmantot cimdus, jo līdzeklis, saskaroties ar ādu, var izraisīt tās sausumu!

Kategorijas
Pēdējie komentāri
    Kontaktinformācija


    Skatīt lielāku karti

    SIA texo
    Jāņa Asara 13, Rīga, LV-1009
    Epasts: nano@texo.lv


    Tālr.:    +371 67 293 161

    Fakss: +371 67 293 160
    Skype:

    My status