Get Adobe Flash player

Antistatisks tīrīšanas līdzeklis grīdām

Texo nano antistatisks tīrīšanas līdzeklis grīdāmtexo nano antistatisks tīrīšanas līdzeklis grīdām novērš grīdas virsmas elektrizēšanos, tādējādi pasargājot tās no putekļiem! Piemērots gan laminātam, gan arī linoleja grīdas segumiem, lakotām parketa, koka un korķa grīdām, gumijas, plastmasas, PVH grīdām. Šī līdzekļa galvenās priekšrocības – tas neitralizē elektrostatisko spriegumu, samazina putekļu un netīrumu pievilkšanos, padara grīdu mazāk slidenu, kā arī vāji puto, nesatur vasku, silikonu, formaldehīdu un freonu, bioloģiski sadalās un ir ekonomisks lietošanā.

Lietošanas pamācība

  1. Lietojot texo nano antistatisko tīrīšanas līdzekli grīdām, iesakām izmantot mikrošķiedras grīdu uzkopšanas drānu!
  2. Izsmidziniet līdzekli uz drānas (apm. 15 – 20 reizes), līdz drāna ir redzami mitra.
  3. Izsmidziniet tīrīšanas līdzekli arī uz apstrādājamās grīdas virsmas! Lai samitrinātu 1m2 virsmas, nospiediet smidzinātāju apm. 5 – 10 reizes!
  4. Samitrināto drānu piestipriniet grīdas birstei un pārslaukiet grīdu, lai uz tās izveidotos vienmērīgs, mitrs pārklājums. Ļaujiet virsmai pilnībā nožūt!
  5. Ja apstrādājamā virsma ir ļoti netīra, tā vispirms jāattīra ar kādu spēcīgāku tīrīšanas līdzekli, jānoskalo un jānožāvē. Tad, lai panāktu antistatisko efektu, jālieto texo nano antistatisks tīrīšanas līdzeklis grīdām!
Kategorijas
Pēdējie komentāri
    Kontaktinformācija


    Skatīt lielāku karti

    SIA texo
    Jāņa Asara 13, Rīga, LV-1009
    Epasts: nano@texo.lv


    Tālr.:    +371 67 293 161

    Fakss: +371 67 293 160
    Skype:

    My status