Get Adobe Flash player

Pārklājums neuzsūcošām grīdu virsmām

texo nano pārklājums neuzsūcošām grīdu virsmām

texo nano pārklājums neuzsūcošām, kā arī maz uzsūcošām grīdu virsmām ir ideāls līdzeklis visu veidu akmens virsmām, kas neuzsūc ūdeni, piemēram, glazētām akmens plāksnēm. Lietojot šo pārklājumu, apstrādātā virsma uz ilgu laiku tiks pasargāta no jebkāda veida netīrumiem (dubļi, eļļas, māls, augsne) un traipiem (izlijuši dzērieni, piemēram, sarkanvīns), kā arī pagarināsies materiāla kalpošanas laiks.

Apstrādātās virsmas ir daudz vieglāk tīrāmas, jo netīrumi pie virsmām nepieķeras! Nav nepieciešami agresīvi tīrīšanas līdzekļi, virsmas var nomazgāt ar tīru ūdeni! Pārklājums nodrošina arī antibakteriālu efektu – uz apstrādātajām virsmām nenotiek baktēriju un citu mikroorganismu vairošanās. Apstrādāto virsmu gaisa caurlaidība un izskats pēc apstrādes nemainās!

Lietošanas pamācība

  1. Pirms uzklāšanas izmēģināt neuzkrītošā vietā, lai pārbaudītu efektu un iedarbību!
  2. Pirms pārklājuma uzklāšanas virsma rūpīgi jānotīra – tai jābūt tīrai, sausai un attaukotai. Virsma jānomazgā ar tīrīšanas līdzekli, jānoskalo ar lielu daudzumu ūdens un jānožāvē!
  3. Lai veiktu virsmas apstrādi, pārklājumu var izsmidzināt vai uzklāt uz virsmas ar otu (aptuvenais patēriņš 10 – 20 ml/m2).
  4. Pārklājums istabas temperatūrā izžūst apmēram 1 stundas laikā pēc uzklāšanas, bet pilnībā sacietē apmēram 1 – 2 dienu laikā.

 

Lietošanas laikā iesakām izmantot cimdus, jo pārklājums sausina roku ādu!

Kategorijas
Pēdējie komentāri
    Kontaktinformācija


    Skatīt lielāku karti

    SIA texo
    Jāņa Asara 13, Rīga, LV-1009
    Epasts: nano@texo.lv


    Tālr.:    +371 67 293 161

    Fakss: +371 67 293 160
    Skype:

    My status